Even voorstellen

 

 

llva Schotman is de eigenaar van Kinder en jeugdpraktijk ILVA. Zij is kinderpsycholoog en kindercoach. ILVA biedt makkelijk toegankelijke, hoogwaardige en kleinschalige psychologische zorg bij sociaal-emotionele problemen en/of gedragsproblemen. Ouders kunnen met hun kind terecht voor behandeling.

 

Drs. Ilva Schotman:

Na mijn studie ‘Kinder en jeugdpsychologie’ aan de Universiteit van Tilburg ben ik gaan werken bij Stichting Prisma waar ik nog steeds werkzaam ben. Ik heb o.a. veel ervaring in de psychodiagnostiek; het verrichten van psychologisch onderzoek bij kinderen en jeugdigen en hun gezin/omgeving (systeem). Tevens ondersteun en adviseer ik ouders/verzorgers/begeleiders hoe om te gaan met de problematiek en diagnoses.

Ik heb veel cursussen en opleidingen gevolgd zoals executieve functies bij kinderen en adolescenten, neuropsychologie/revalidatie (opleiding van een half jaar), psychodiagnostiek bij het jonge kind (0-6), familiezorg basis en verdieping, opleiding oplossingsgericht werken en de opleiding mindfulness voor kinderen en jongeren (Rino Instituut). In 2018 ben ik de opleiding kindercoaching (jaaropleiding) gaan volgen welke ik inmiddels heb afgerond. Daarna heb ik de opleiding Rots en Water gevolgd en ben ik bevoegd de training te geven.

Kinder en jeugdpraktijk ILVA is aangesloten bij:

Schuiven naar boven