Even voorstellen

Ilva Schotman is eigenaar van Kinder en jeugdpraktijk ILVA, welke is gevestigd in Tilburg. Zij is kinderpsycholoog en kindercoach. ILVA biedt makkelijk toegankelijke, hoogwaardige en kleinschalige psychologische zorg bij sociaal-emotionele problemen en/of gedragsproblemen. Ouders, kinderen en jongeren kunnen terecht voor behandeling. Jongeren kunnen ook zelf contact opnemen met mij. 

 

Drs. Ilva Schotman

Na mijn studie ‘Kinder- en jeugdpsychologie’ aan de Universiteit van Tilburg ben ik gaan werken bij Stichting Prisma waar ik nog steeds werkzaam ben. Daar heb ik o.a. veel ervaring opgedaan in het psychologisch onderzoeken van kinderen/jeugdigen en het in kaart brengen van het systeem rondom het kind. Tevens heb ik ouders/verzorgers/begeleiders geadviseerd hoe om te gaan met de problematiek en diagnoses.

Ik heb veel specialisatie cursussen en opleidingen gevolgd zoals executieve functies bij kinderen en adolescenten, neuropsychologie, psychodiagnostiek bij het jonge kind (0-6), familiezorg basis en verdieping, opleiding oplossingsgericht werken en de opleiding mindfulness voor kinderen en jongeren (Rino Instituut).

In 2018 ben ik de opleiding tot kindercoach (jaaropleiding) gaan volgen en afgerond. Daarna heb ik de opleiding Rots en Water gedaan, een weerbaarheid- en sociale vaardigheidstraining. Ik ben bevoegd de training te geven.

Kinder en jeugdpraktijk ILVA is aangesloten bij:

Schuiven naar boven